Catering Stockholm

Förstklassig catering i Stockholm. Vi kan erbjuda catering till konferenser, Kick-offs, kundmöten, säljmöten och personalfester med mera. Idag levererar vi catering till en mängd företag, festlokaler och konferensanläggningar i Stockholm med omnejd. Vi kan också ordna med personal. Vad än du behöver - vi fixar det!

 

Bufféer

Varmrätter

Canapéer

Lunchsmörgåsar & Sallader

Kalla tallrikar

Förrätter

Klassisk husmans

Desserter

Frukost

Smörgåstårtor

Catering i Stockholm med många valmöjligheter

Hos oss på Köksälvan har du stora valmöjligheter när du letar efter en kvalitativ catering i Stockholm. Ta en titt härintill på våra delikata buffémenyer – där finns något för alla smaker.  Du kan välja bland 16 olika bufféer med mat och smaker från hela världen.

När vi gör en buffé avsedd för catering så vill vi  att den ska utgöra en helhetsupplevelse med varierade smaker, men det är lika viktigt att den ska kunna möta de varierande önskemålen som alltid finns i en större grupp människor.

Bekvämligheten är också viktig när vi ordnar catering i Stockholm. På en stående buffétallrik måste varje rätt vara enkel att hantera så att det inte blir onödigt spill och kladd. Vår långa erfarenhet av catering i Stockholm gör att vi vet vad som fungerar på ett buffébord.

Väj själv och skapa en egen buffé

Vi hoppas att du hittar vad du önskar bland våra buffémenyer. Annars kan du höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi skapa en helt egen buffé just för dig! Vi kan ge dig professionella råd och se till att din tillställning blir hellyckad.

Vill du bjuda på en hel middag med förrätt, varmrätt och dessert så ordnar vi det också. Kött, fisk, fågel, vegetariskt, klassisk husmanskost – valet är ditt. Vi kan hjälpa dig att sätta ihop den rätta kombinationen för just din tillställning.  Sallader, smörgåstårtor, lunchsmörgåsar, kanapéer att äta till fördrinken – vi kan hjälpa dig att ordna den rätt feststämningen.

Vad du än behöver inom catering  i Stockholm – vi fixar det!

Har du tänkt på att beställa för allergiker?

Vi lagar det du önskar!

Du vet väl att du även kan beställa personal och porslin?