Event

Varje detalj av eventet är viktig, från maten självfallet, till möbler, porslin och utsmyckningar samt underhållning. Vi ser till att ni får som ni önskar!

 Vår erfarna konferenspersonal hjälper er med tips och idéer. Vad du än väljer, kan du vara säker på ett toppresultat! Vi tar hand om allt, från idé till utförande!

Vi ordnar underhållningen

Vi har kontakterna om ni önskar artister, band, musik, DJ eller annan underhållning och kan tipsa er om roliga och intressanta inslag under ert event.

Vi skräddarsyr maten!

Vi älskar utmaningar! Våra maträtter och bufféer är alltid av högsta klass, så att våra gäster ska känna sig absolut nöjda med sitt event eller fest.


Vi skräddarsyr maten efter era önskningar. När maten är fantastisk, är mycket vunnet. Vi har eget stort cateringkök och egna kockar. Vi provsmakar menyer, hittar nya idéer och ser till att mat och dryck bildar en gastronomisk helhet. På vår hemsida koksalvan.se kan ni se allt vi erbjuder, från frukost till avslutande mingel. Läs gärna igenom och fundera vad som skulle passa dig/er
och ert event!


Vill du veta mer, ring oss gärna!

Boka våra lokaler

Önskar ni som privatperson eller företag boka våra lokaler för ert evenemang?
Då är ni varmt välkomna att kontakta oss för offert eller fyll direkt i en offertförfrågan.

Ladda gärna ner våra broschyrer: